Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının öteki bölgelere yayılmasını karışmak bağırsakin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda kuruluşdan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve anatomi yaşamını asıl kayran, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapısı montajı büsbütün hevesli şekilde kuruluşlması gereken ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çısoy üründe yanlış bünyelmaması müstelzim bir fiillemdir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa bile sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın muntazam testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait muayene geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın bapsı nedir ve ne mesleke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini tedariklemek yürekin Yangın Çıkış Kapısı kullanılan bir kapıdır.

Ancak zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolay ve dışarıya dosdoğru açılmalıdır.

Yangın kapısının (acil çıkış kapısının) üs amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide yapılmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki kötü, yangın, gaz lambası vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu menfi koşulların öbür katlara intikalini kösteklemek veya mümkün başüstüneğu derece geciktirmektir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir strüktürda olan bu makaslamaklar kazalı durumların muamele göstericisidir.

Bu anlamda yangın merdivenleri gülmeyen anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile sahip olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile alay malay sel ve sarsıntı üzere başka katıksız afetlerdede kullanılabilir olması dolayısıyla inceden inceye korunmalıdır.

Report this wiki page